Н ие сме нашите традиции. Ние сме това, на което са ни научили бабите и майките ни. Ние сме продължителите на живота и от нас зависи какво ще научи следващото поколение, пишат от Edna.bg.
Джон Бон Джоуви готви за бедни в своята „Кухня за душата“
Затова е толкова важно запазването на традициите. Не като се отричат чуждите, а като се пазят и предават нашите.
5 ЯСТИЯ, КОИТО ВСЯКА БЪЛГАРКА ТРЯБВА ДА УМЕЕ ДА ГОТВИ
А какво по-вкусно предаване от това да умеем да готвим традиционните за нашата страна ястия.
10 ястия от Балканите, на които не можем да устоим
Не казваме „български“, защото кухнята не познава граници и не носи паспорт, а „традиционни“ - тези, с които са се хранили назад в годините преди нас.
Тези, които искаме мама да ни сготви, когато се приберем у дома.
Вижте кои са те в нашата галерия:
А във видеото горе вижте как да си направите гръцка мусака.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!