Т я участва в кулинарното шоу "Черешката на тортата" и показа кулинарни умения, но на фона на останалите от звездната компания - Евгени Минчев, Кали, Дидо от Д2, не се класира на челно място.
Известният сексолог и водеща в уеб риалитито "Сладки свалки" Наталия Кобилкина днес отговаря на няколко въпроса, свързани с кулинарията.
Защо обожава аромата на канела, коя е храната, която никога няма да ѝ омръзне да готви и как се прави "приказка за 3 минути", вижте в интервюто с нея:
- Аромата на коя гозба винаги свързвате с детството?
- Канела, моята майка прави уникални вкусни сладкиши с канела и беше винаги голям радост, когато цялата къща миришеше на канела.
- Коя е любимата Ви подправка – тази, която ви вдъхновява най-много?
- Вероятно пак е канела… Дава ми усещане за уют и топлина. Понякога я слагам в чая или q добавям към греяно вино и пиша нови статии и книги. Това точно мe вдъхновява.
- Каква храна никога няма да Ви омръзне да готвите?
- Паста с настърган кашкавал мога да готвя и да ям винаги.
- Кое е най-екзотичното ястие, което сте опитвала и къде?
- Буболечки в Тайланд! Но ако трябва да съм честна, само ги помирисах, не ми стигна кураж да ги пробвам. Но в Тайланд много обичат такива неща.
- А коя е най-омразната Ви храна?
- Мазно свинско или агнешко месо. Не обичам мазни и миризливи храни.
- Нека дадем на нашите читатели най-мързеливата и бърза рецепта, която винаги става:
- Омлет. Две яйца, малко мляко, сода и сол слагате на горещ тиган с краве масло. Става приказка за 3 минути.
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!