-
Джесика Алба
Съставки: настъргани моркови, авокадо, домат, грейпфрут, лимонов сок, зехтин.
"Четири дни в седмицата се опитвам да ям само растителни храни и да избягвам алкохола. В петък, събота и неделя всичко е позволено. Това ми се струва доста балансирана диета", споделя актрисата пред списание „Women's Health”. Алба спазва диета с ниско съдържание на захар и въглехидрати, като в менюто ѝ преобладават зеленчуците. Джесика често приготвя витаминозната салата за себе си и за децата си. Съставките трябва да бъдат нарязани на ситно, морковите да бъдат настъргани, всичко да се смеси и да се залее със зехтин и лимонов дресинг. Звездата неведнъж е споделяла тази проста рецепта в многобройните кулинарни предавания, в които е гостувала.
iStock Photos/Getty Images