-
Джулия Робъртс
Съставки: панчета (вид бекон), брюкселско зеле, шамфъстък, испанско сирене Манчего (може да се замени с друго твърдо овче сирене), поширано яйце.
Джулия Робъртс не крие, че обича да си похапва. На церемонията по връчването на Холивудските филмови награди през 2020 г. актрисата се определи като "чревоугодник". Тя предупредила съпруга си преди първата им среща, че ще хапне много повече от една салата. Филмовата звезда получила рецептата за любимата си салата от готвача Тейлър Будро. За първи път тя опитала ястието, докато вечеряла с Джордж Клуни и други приятели в ресторант "Napa Valley Grille". Оттогава я приготвя вкъщи. Салатата е засищаща и идеална за обяд или вечеря.
iStock Photos/Getty Images