Още по темата

Михаела Маринова и София Джамджиева разкриха повече за поканата да участват в най-обичаното шоу за звездни преобразявания “Като две капки вода“ при гостуването си в “Здравей, България“ по NOVA.

Двете дами разказаха на водещите и зрителите  за предизвикателствата, пред които шоуто ги изправя с всеки нов лайв и за образите, които им предстои да имитират при четвъртото им излизане на сцената тази вечер точно в 20.00 ч. по NOVA.

„Много тежък ден е днес, на мен ми предстои да съм отново мъж и то Бруно Марс“, сподели Михаела.

„Довечера аз ще бъда вокала на Journey – Стийв Пери, тенор, което също не е лека задача ”, коментира София.

Тази вечер в „Като две капки вода“ ще видим още ДесиСлава като поп иконата Шер, Миро с балада на големия Васил Найденов, Люси Дяковска в образа на Аксел Роуз, Ваня Джаферович, който трябва да пее гласовете на 5-мата от Backstreet Boys, Коцето Калки в ролята на The Gipsy Kings и Башар Рахал, който ще изпълни една от най-любовните песни на всички времена в ролята на Joe Cocker. 

Кои ще бъдат най-запомнящите се преобразявания? Кой от участниците ще спечели първото място за вечерта и възможността да подкрепи избрана кауза? Ще разберете в "Като две капки вода" тази вечер от 20.00 ч. само по NOVA.

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com   канала на предаването, както и на официалната "Фейсбук" страница  на „Като две капки вода”.