Още по темата

„Всички в това шоу са победители, защото се борят за своята кауза.

Независимо кой печели наградата на вечерта, тя ще отиде при хора, които се нуждаят от нея“, разказа Люси Дяковска в студиото на "Здравей, България" по NOVA, броени дни след победата в третия лайв на "Като две капки вода", добавяйки, че стимула на участниците не е лична победа, а възможността да подкрепят каузата, зад която са застанали.

Наградата от 1000 лв., която всеки победител в шоуто получава, Люси дари на Фондация „Св.Иван Рилски“ за протези за възрастни хора и за импланти на жени с карцином на гърдата.

До момента победителите в петия сезон на „Като две капки вода“ са Михаела Маринова и ДесиСлава, които дариха своята победа за процедури на момиченце с органова недостатъчност и на момче, чакащо за трансплантация на сърце.

„Мислех не за победата, а за каузата“, с тези думи Люси описа последната си изява на сцената в изпълнение на „Камино“ – песента, която й донесе победа.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ЗВЕЗДНИТЕ ПРЕОБРАЗЯВАНИЯ

„В това шоу всеки един от нас излиза от зоната на комфорта, всеки участник има възможност да изпита своята граница“, коментира певицата, допълвайки, че участниците в петия сезон притежават много добри гласови данни и имат възможност да се мотивират взаимно в сценичните изяви.

„Като две капки вода“ дава възможност на зрителите от няколко поколения да се запознаят с различни артисти“, добави изпълнителката в разговора за пресъздаването на образа на Лили Иванова и емблематичната песен от 69-та година.

Подготовката за нови образи започва индивидуално още на първия ден след шоуто, а малко по-късно се усъвършенства с помощта на вокалния педадог Етиен Леви, преподавателя по актьорско майсторство Милица Гладнишка и хореографа на шоуто Александра Енева.

„В понеделник ще трябва да се преобразя в Аксел Роуз с парчето November Rain. Това е доста нетипична песен“, загатна Люси пред водещата на „Здравей, България“ - Ани Цолова, която сподели, че това е любимата й песен и ще очаква с нетърпение следващия лайв.

Как ще се справи Люси Дяковска в обувките на фронтмена на Guns’n Roses? Каква ще бъде новата класация в „Като две капки вода“? – не пропускайте в понеделник вечер от 20.00 ч., само по NOVA.

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com   канала на предаването, както и на официалната "Фейсбук" страница  на „Като две капки вода”.