Пролетта е тук, а с нея идва и пролетното освежаване на къщата. Време за разчистване на старите и ненужни предмети и замяната им с нови и по-практични. За това решихме да ти дадем иновативно решение за подновяване на съдовете в кухнята. Представяме ти серията Стоун Ледженд на Делимано!

С какво съдовете от серията Стоун Ледженд са по различни от другите предлагани на пазара?

Отговорът на този въпрос се крие във връзката между два легендарни материала - Камъкът и Емайлът.

Емайлираното покритие е известно с високата си устойчивост на надраскване и износване. А освен това носи духа и вкуса на любимите гозби на баба.

Съдовете Стоун Ледженд са изработени с вътрешно покритие Куантаниум, което е подсилено с истински минерални частици от камък и титан. Приготвената в тях храна има неповторим вкус, също както приготвената върху истински камък.

Нека ти представим разнобразието на серията продукти Стоун Ледженд:

- Стоун Ледженд Мастер Грил - С иновативния дизайн на съда, превръщаш котлона и фурната си в перфектен грил. Готвиш само с капка мазнина. В голямата грил плоча можеш да приготвяш без проблем - месо, зеленчуци, риба и морски дарове или дори пици и фокачи. Впечатли гостите си с ястия, сервирани  директно върху грил-тавата.

- Стоун Ледженд Тиган 24 см - Приготви най-вкусните пържоли, яйца или мекички по рецептите на баба. Помниш ги, нали? Тиганът Стоун Ледженд е с основа от стомана с емайлово покритие, а вътрешното му покритие е Куантаниум.

За да те изненада още повече Делимано, сега ти предлага Тиган Стоун Ледженд и Чопър Брава Експрес в комплект със страхотно намаление, което можеш да намериш ТУК!*

*Офертата е валидна от 20.03.2017г. до 19.04.2017г.

- Куук & Бейк Тенджера 4,9 л - Универсалното решение за твоята кухня! Всички сладки спомени оживяват с мултифункционалната тенджера, можеш да я използваш като тенджера, тава, фритюрник и съд за готвене на пара. В комплекта с Тенджера  Куук & Бейк получаваш подарък: фритюрник кошница и решетка за готвене на пара!

- Стоун Ледженд тава и тенджера 2 в 1 - Тенджерата от детството, онази с дръжките, в която баба правеше кашата, пържеше кюфтетата, печеше месото, козунака, баницата .... Виж какво Шеф Ивайло Петков има да каже за тази тенджера!