Още по темата

Класическа чанта, красив шал, удобни слънчеви очила – ето ги 10-те основни аксесоара, които ще подправят визията на всяка дама, ще ни вършат работа винаги и ще допринесат за личния стил и почерк, който носи всяка от нас.

След като ви разказахме кои са 10-те дрехи, които трябва да присъстват в гардероба на всяка жена, нека се вдъхновим с допълненията към тях.

А именно:

10 МОДНИ АКСЕСОАРА, КОИТО ТРЯБВА ДА ИМА ВСЯКА ЖЕНА

Черна чанта
Първият аксесоар, който трябва да присъства в гардероба на всяка дама, това е голямата удобна чанта в неутрален цвят, подходяща за всеки повод. 

Източник: Pinterest

Чантата трябва да е с няколко отделения, за да побира много вещи в ежедневието, удобни дръжки и да се комбинира чудесно както с кожено яке, така и с рокля, пуловер, кецове, жилетка и какво ли още не.

Слънчеви очила
Следващият аксесоар, който задължително всяка една от нас трябва да има, е чифт хубави и качествени слънчеви очила. И то не само в летните дни, но дори и в зимните, защото слънцето през зимата не е по-малко вредно за очите ни. Ваш избор и по възможност е дали да бъдат актуален за сезона модел, защото всеки сезон и всяка година има форми, цветове и материали, които са на мода – цветни рамки, огледални стъкла, чудати форми. Друг вариант е да заложите на класически модел като „бъбрек“.

Фишу
Фишуто е са онзи малък цветен акцент, който може да промени визията много и може да се прилага по най-различни начини. Можете да го завържете около врата си, да приберете косата си с него, но фишуто може да бъде още един страхотен акцент към чантата, да го навиете на гривна около ръката си или пък да го вържете на дънките си – доста е шик.

Обувки на ток
Елегантната обувка на висок ток винаги ще си остане класиката, която трябва да присъства в женския гардероб. Според много дами най-удачният избор е черният цвят, но и телесният цвят е чудесен. Той се комбинира лесно с всички останали цветове в палитрата и има едно предимство – оптически издължава крака и цялостния ни силует. Един чифт на удобен ток, от мек велур или пък кожа, се съчетава лесно с дънки, панталони, рокли и всякакви други аксесоари.

И още - вижте във видеото горе