Още по темата

Тази вечер екипът на „Кошмари в кухнята“ спира в ресторант „2-ри километър“, намиращ се точно на 2 километра от свищовското село Овча Могила, за първата в историята на предаването кулинарна инспекция на крайпътно заведение.

Ресторант на половин век продължава да се справя успешно през лятото, но зимата бизнесът замръзва. Лошите пътища или лошата ресторантьорска политика са в основата на проблема? Време е инспекцията на Манчев да установи къде са паркирали кошмарите този път.

Бърза дегустация на избрани блюда от менюто ще установи, че храната е вкусна и забележките са почти символични. Но само след няколко крачки в салона Манчев ще се натъкне на лястовичи гнезда и тапети, оценени по достойнство от пернатите.

Още една изненада очаква кулинарния експерт, когато разгръщайки менюто ще се види на първите страници заедно с Камен Донев, Илияна Раева, Явор Янакиев 100 Kила и други звезди от музикалната, театрална и телевизионна сцена.

Къде бърка собственик на заведение, който притежава ферма за животни и зеленчуци? И защо Георги не иска да маха лястовичите гнезда в салона? Не пропускайте да видите дали шеф Манчев ще успее да се справи с чепатия, но сърцат собственик – тази вечер от 21.00 часа по NOVA.

За актуални новини следете Facebook страницата на предаването, както и канала на „Кошмари в кухнята” във Vbox7.com.