Още по темата

Бионсе е една от най-популярните изпълнителки на нашето време, а 2016 г. беше повече от успешна за нея.

Тя грабна осем статуетки за албума си Lemonade на наградите на Ем Ти Ви, беше удостоена с приза "Модна икона" и за най-влиятелната личност в развлекателната индустрия, а в края на годината стана най-щедрата знаменитост.

Като всяка голяма звезда, Бионсе има своите конкуренти по пътя на славата, един от тях е собствената ѝ сестра - Соланж.

Сестрите, които покориха света с гласа и таланта си в СНИМКИ

Двете са изпълнителките, получили най-много номинации за наградите "Имидж", а една от категориите, в която ще се състезават, е за певица и албум на годината.

Извън светлините на прожекторите обаче Бионсе и Соланж са просто две сестри, които делят общо минало и много спомени. Момичетата разкриха повече за отношенията си, като влязоха в ролите на журналисти и се интервюираха взаимно.

Те си говорят за детството в Хюстън, семейството и разбира се, за музиката.

"Винаги съм мислила, че моята сестра ще се превърне в нещо специално,

Източник: Getty Images/Guliver

защото тя от малка знаеше какво точно иска. Любопитно ми е как го правеше", попита Бионсе.

От своя страна, Соланж отговори, че няма точен отговор за това: "Знам, че невинаги съм била права, но в нашето семейство всички сме много интуитивни. Майка ми винаги е следвала вътрешния си глас и като млада ме насърчаваше да правя същото".

В интервюто по-малката сестра на Бионсе отдели специално внимание на майка им и подкрепата, която им е давала през годините.

"Майка ни винаги ни е учила как да контролираме гласа си, как да бъдем добри в работата си, тя беше нашият пример за подражание", сподели Соланж.

Именно семейството заема централно място в новия албум на Соланж - A seat at the table, в който тя включва запис на гласовете на родителите си като музикална интерлюдия. 

Не е лесно да бъдеш успял изпълнител, когато сестра ти е Бионсе,

но Соланж признава, че никога не се е чувствала в нейната сянка.

На въпроса на Бионсе как се е справила като по-голямата сестра, Соланж отговори:

"Ти свърши страхотна работа и беше най-любящата, търпелива и добра сестра, която може да има човек. За 30 години мога да преброя случаите, когато сме се карали, на едната си ръка".  

"Очаквах да кажеш нещо забавно, но приемам и това. Благодаря ти".

С тези думи Бионсе завърши интервюто със своята по-малка сестра.