Още по темата

Нострадамус е роден във Франция и е девето дете в семейтвото. Известен е с лечението на болести с билки, с пророчествата си и с интереса му към астрологията. Нострадамус се е прославил със своите точни пророчески предсказания, и е оставил след себе си огромно наследство под формата на четиристишия.

Пет от неговите предсказания за 2017 г. ни представя новото видео от канала Top of the tops във Vbox7.com:

Войни
През 2017 г. Нострадамус прогнозира въоръжен конфликт между Турция и Иран. Отначало това ще бъде местна война, като преимуществото, в крайна сметка, ще се окаже на страната на Иран. Това събитие е описано в алманаха от 1565 г., където той говори за „смъртоносна война“. В бъдеще в тази война турската страна ще се опита да използва за експанзия в Европа.

Повече за живота на Нострадамус вижте тук

Източник: ThinkStock/Guliver

Извънземна инвазия
Много хора са изучавали четиристишията на Нострадамус и са се опитвали да дешифрират скритите в тях пророчества. Един от изследователите на трудовете на великия предсказател казва, че в едно от стихотворните четиристишия е скрито предсказание за нахлуването на извънземни на Земята, което ще се случи през 2017 г. Според М. Чейс, който е дешифрирал пророчеството, извънземната цивилизация вече се подготвя за пълномащабна инвазия на планетата. Сигналът за нападението ще бъде началото на Третата Световна война. Веднага след като тя избухне, на Земята ще нахлуят извънземните нашественици, които ще използват глобалната война между земляните за свои собствени цели.

Природни бедствия
Екологията на някой „голям град“ ще бъде „нарушена от води“ и „природни бедствия“. Преди този потоп ще се появи някакво уродливо същество. Последствие от потопа, казва Нострадамус, ще бъде загубата на властта и статуса на лидерите на страните, в които това ще се случи. „Великите“ ще се окажат „някъде в изгнание“.

Припомнете си какво предсказа Нострадамус през 2016 г.

Смяна на властта
Геополитическите предсказания на Нострадамус се отнасят главно за Германия и Италия. В тези страни пророкът вижда смяна на ръководствата. Освен това, се предполага, че говори за Ангела Меркел, тъй като в четиристишието, пророкът казва, че е „дама“.

И още - вижте във видеото горе

Източник: БГНЕС