Още по темата

Лидерът на пария „Воля“ Веселин Марешки подчерта в студиото на „Здравей, България“ по NOVA, че захващайки се с политика, би ощетил бизнеса си.„Вървя срещу личния си интерес“, каза той.

Същевременно бизнесменът, който беше и кандидат за президент на изборите през 2016 г.

изяви готовност да продаде всичките си аптеки на държавата на минимална цена.

Марешки: Готов съм да се откажа от бизнеса заради политика

Защо Калин Сърменов пристана на Марешки

Относно прогнозите на социологическите агенции за парламентарните избори в неделя, той заяви: „Борим се за пълна победа. Социологиите ще бъдат много изненадани. Ще имаме над 16%, а може би и над 20%“. „Няма как да приема, че българският народ е прост и ще гласува отново за тези, които преди две години ги изгонихме“, отбеляза още Веселин Марешки.

„Много е вероятно да се наложи някой да ни подкрепя нас. Ние сме за съставяне на силно правителство, което да управлява четири години. Имаме шест точки в програмата ни и за разлика от псевдопатриотите няма да отстъпим от нито една от тях.

Ще ви кажа само първите три:

цените да са 1,80 лв. за литър гориво, 300 евро на квадрат цена на жилище за млади образовани семейства, помощ за малкия и средния бизнес.

Ще дадем подкрепа само на това правителство, което изпълнява тези три точки. Без тези три точки няма подкрепа. Към днешна дата програмата на БСП изглежда по-близка към тези точки“, категоричен е той.

Марешки: Само ГЕРБ не са ми искали нищо

Марешки: Изборите пратиха "в пенсия" много партии

Варненският бизнесмен коментира и твърденията, че е лидер на две политически партии едновременно – „Национално движение за свобода и демокрация“ и „Воля“, с която се явява на предстоящите парламентарни избори.

“Не е ясно какъв е статутът на „Национално движение за свобода и демокрация“. Даже аз не знам и не мога да ви кажа. Не може да се каже дали тази партия съществува. Не ни дават да се явяваме на избори с нея“, коментира Марешки.

Цялото интервю на лидера на партия „Воля“ гледайте във видеото горе.