Още по темата

Ася Манджукова, адвокат на арестувания в четвъртък за двойното убийство в софийски офис Драгомир Драгомиров, се съмнява дали той осъзнава последиците от случилото се.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ МЯСТОТО НА СТРЕЛБАТА

Стрелба в офис в София, двама убити и тежко ранен

"В четвъртък за много кратко успяхме да разговаряме с Драгомир. Той не беше в състояние да разговаря въобще. Той не беше на себе си, не можеше да обясни какво, защо и как се е случило. Той видимо беше в шок и не разбираше какво става”, каза адвокат Манджукова в "Здравей, България" по NOVA.

„Доколкото разговарях с негови приятели и близки, не е имало нищо в поведението му, което да подсказва подобен развой на събитията. Драгомир е бил спокоен човек, не е сприхав, не е избухлив, няма навик да решава проблемите си по този начин", подчерта тя.

"Драгомир е семеен. Има четири деца, две от които са в неговото домакинство, едното е малолетно. Става дума за човек, за когото властите са преценили, че е надежден и способен да носи оръжие. Той никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата", коментира адвокат Манджукова.

"До момента на привличането му като обвиняем, той не знаеше какво е направил. В един момент той ни попита как са хората, ние не му казахме, че знаем как са. Аз не съм сигурна, че той съзнава какви са последиците от това, което се е случило", коментира още адвокатът.

Вчера от полицията посочиха, че вероятната причина за убийствата са неуредени финансови взаимоотношения.

Според в. "Телеграф" ставало дума за 170 хиляди дълг. Изданието посочва, че Драгомиров избягал с кола от мястото на произшествието, но го излъгали, че пострадалите са живи и той се върнал.