39

Т ази вечер започна юбилейния десети сезон на най-известното риалити у нас VIP Brother.

Вижте известните личности и в нашата галерия

Първият съквартирант, който прекрачи прага на Къщата, е телевизионната водеща Миглена Ангелова.

"Обикновено казват, че съм онази мъжемелачка, която има четири брака и четири деца. Дали са ми лепнали мъжемелачка или нещо друго, не ме притеснява, защото всички приятели знаят, че около мен никога не е имало мъжки трупове", шегува се водещата.

"Нямам мъж до себе си в момента, ако имах, може би щях вече да съм омъжена за него. Мъжът, който може да ми привлече интереса, може да бъде шофьор, чистач, убиец, не си пожелавам да е убиец точно, но постоянно очаквам мъжете да са умни", сподели още Ангелова.

Тя разкри, че когато е споделила на приятелите си, че ще влиза в Къщата, всички са били убедени в успеха на сезона.

Скандалната певица Жана Бергендорф е вторият съквартирант в Къщата.

"Влизам във VIP Brother, за да покажа истинската Жана. Онази лудата, бунтарката, лошата, диването – това е Жана Бергендорф за момента. Аз влизам в Къщата, за да победя, защото мога и искам". С тази закана Бергендорф се впусна в новото приключение.

"Правила съм грешки, била съм слаба, никой не ми го прости. Повалиха ме, мачкаха ме и ме изкараха едва ли не чудовище. Усетих много злоба и жестокост, но като че ли успях да превъзмогна всичко. Простила съм и не искам да се връщам назад. Обичам да се боря, но една от най-трудните ми битки в живота е да мълча. Много често съм неприятно искрена и ми е трудно да бъда фалшива", сподели още певицата, която в последно време беше забъркана в много скандали.

Първият мъж в Къщата е актьорът Явор Бахаров.

"Хората казват, че съм кибритлия, че съм импулсивен и бързо избухвам, но си мисля, че с времето става все по-тежко. Не съм от хората, които ще си обърнат другата буза. По-добре да умреш прав, отколкото да живееш на колене. Като цяло съм свестен. Мога да кажа "Извинявай", често ми се е случвало, даже понякога това е проблем", разказа за себе си Бахаров.

Той призна, че ще участва в шоуто заради парите и за да изпробва психиката си.

Съквартирант номер 4 е моделът Глория Петкова.

Глория е участвала на фешън седмици в Берлин, Париж, Милано, Лондон. Правила е ревюта на Макс Мара, снимала е кампания на Дизел, била е лице на много марки.

Най-много се гордее с ревюто на Жан Пол Готие и възможността да се запознае с личност като него. 

"Влизам в Къщата, защото за мен е много важно човек да излезе от зоната на комфорта си. Имам фобия да ме пипат непознати хора, да не говорим пък да деля тоалетна с тях – от това ме е малко гнус", сподели моделът.

На какво ли е способна тя, след като заяви: "Не ме интересува моят PR, защото така или иначе не живея в България. Ако на един човек успея да променя мисленето към по-добро, аз съм победителят".

Съквартирант номер 5 е кулинарният водещ Ути Бъчваров.

Той започва кариерата си в телевизията преди 20 г. 

"Да бъдеш на екран 20 г., без прекъсване, да направиш няколко хиляди предавания, все още да те обичат и все още да ти е интересно да водиш такова предаване, не е никак лесно. Ако някой може да се похвали с нещо подобно, моля да дойде и да ми се обади", споделя Ути.

Дали лукса в Къщата ще му хареса, след като казва за себе си:

Животът в скъпи тоалети, много луксозни лимузини и супер луксове определено не е за мен. Аз съм съвсем обикновен, натурален човек. Трудно се справям с изключително лъскавия и лицемерен етикет на подобни общества. 

Поредният мъж, който влиза в Къщата е Жоро Торфин.

"Дали съм ВИП? Имам няколко световни признания такъв ли съм, а признанията са – съм. В България, ако има елит, има един-единствен елит – спортният елит. Точка. Естествено, че най-големите успехи на българския бадминтон са мои.

Станах на два пъти световен и олимпийски шампион по бадминтон за хора като мен или там както искате – нисък ръст, малки хора. Надявам се скоро да имам рекламен договор с "Найк" (Nike)", сподели Торфин.

"Трудно бих оставил някого в българския спорт да се пише по-голям от мен", категоричен е той.

"Притеснява ме това, че те в Къщата биха се притеснили да бъдат с мен. Може би съм себичен. Да кажем, че имам възможност да се защитя и то не само да се защитя, но и да атакувам много яко", закани се Жоро Торфин.

Поредният съквартирант в най-известната Къща в България е Борислав Комсийски.

Той е един от най-големите вносители на спортни стоки и фитнес уреди в България.

"Всеки сам е отговорен за съдбата си. Дължа успеха си на моята всеотдайност, трудолюбие. Не се отказвам лесно, упорит човек съм. За мен успехът не се измерва с милионите, които имаш, а колко си щастлив и уважаван. От тази гледна точка мисля, че съм успял", споделя Борислав.

"За мен VIP Brother е огромна емоция, която задължително искам да преживея. Не ме интересува финансовата част, не се интересувам от егото на звездите, не ме интересува кой ще бъде вътре", каза още той. 

Още една телевизионна водеща влиза в Къщата. Това е Надя Иванова.

"В никакъв случай няма да оставя някой да ме тъпче. По принцип не съм скандален човек или поне така си мисля. Понякога мога да бъда рязка и проблемът е, че не се усещам, че го правя. Аз съм от жените, които искат да бъдат жени и да имат мъж до себе си", разказва за себе си Надя. 

Тя влиза в Къщата на Big Brother, за да опознае по-добре себе си и да се научи да се разкрива. 

Още един Георги влиза в Къщата. Това е Жоро Торнев.

Завършил е кино и телевизионна режисура, всъщност никога не е обичал телевизията, но предложението от екипа на "Ку-Ку" го отвежда в нея. Оттам нататък историята отива в "Каналето".

"Беше в голяма част много вълнуващо, много зареждащо. Едни хора и студенти успяха да станат говорителите на цяло поколение. Перипетиите на времето ни разделиха. Това, което си спомням, е, че имаше две течения – едното на Слави, който искаше много по-комерсиална музика – чалга и друга част от екипа, която не виждаше света така", споделя Торнев.

"Абсолютен перфекционист съм, взискателен съм, което ми е донесло доста негативна репутация. Аз самият съм много импулсивен човек. Не твърдя, че моите решения са били винаги правилни, но има ли режисьор на терен, просто той казва какво трябва да стане", разказва за себе си режисьорът.

Влиза в Къщата, за да види себе си в една друга роля.

Още една певица ще се присъедини към известните съквартиранти. Това е Рени.

Тя е певица с почти 30-годишен опит, с над 150 песни, 13 албума и много хитове, останали във времето.

"За първи път разбрах, че съм известна на първото мое участие в заведение. Когато отидох, на вратата на заведението пишеше, че има вход 5 лв. Не можех да повярвам, помислих си да не са луди да плащат 5 лв.", спомня си Рени.

"Превърнах се в звезда в Меката на поп-фолка. Бях щастлива и тогава се влюбих. Борис беше най-голямата ми любов. От тази любов родих две деца. Той пожела да се преместим в Израел. Заминахме с децата, но той си остана в България. Имах мъж, но все едно го няма. Чувствах се сама с децата, в чужда държава. Без приятели, без среда, без кариера… Приказката се срина.

Бях подложена на тормоз – не физически, а психически. Постоянното пускане на различни съобщения, с които ме обиждаше, унижаваше, подценяваше… Спрях да се усмихвам, погледът ми стана празен и тъжен. Бях в капан, чувствах се в тотална безизходица, бях много нещастна и изоставена" разказва певицата, която наскоро се прибра в България.

Сега Рени влиза в Къщата, за да вдъхне кураж на всички слаби жени, които се чувстват излъгани.

Прагът на Къщата спъна Рени на влизане, но тя се изправи с усмивка.

Още един водещ ще участва в предаването - Роро, известен с телевизия "Ем Ем".

"Приказката с "Ем Ем" започна преди 20 години. Това беше революция, ние бяхме пионери. "Ем Ем" беше мода, музикална мания. Всички бяха пред екрана, това бяха първите години на истинската българска съвременна музика", спомня си Роро.

"Когато хората чуят, че едно от любимите ми неща е художествена гимнастика, обикновено става някакво късо съединение. Надявам се в следващия живот да стана гимнастичка, но в този съм момче. Следващата ми цел е да изкарам съдийски курсове и да стана съдия, ще бъде много готино", споделя той.

Роро влиза в къщата, за да опита да превърти играта.

Съквартирант номер 12 е Ирина Тенчева.

Телевизионна водеща, PR, блогър, майка и съпруга. Това е Ирина Тенчева. Обича да пише, да чете, да готви, да снима, да рисува и да се занимава със своята градина.

Представя си Къщата като Дисниленд за възрастни.

"Наистина ще ми е любопитно какво ще науча за себе си и дали ще се преоткрия на място, на което ще съм без децата. Защото запълвайки ежедневието си изцяло с техния живот, с техните потребности, настроения и мечти, наистина започнах да губя себе си. Не знам точно коя съм. Надявам се там да разбера нещо ново за себе си", каза Ирина.

Фаталният номер 13 в Къщата на VIP Brother е Деси Цонева.

Тя е телевизионен водещ, журналист и наследник на известната фамилия Цоневи. 

"Да си част от толкова известно семейство има своите и хубави, и лоши страни. Даже фамилията Цонева много често ми е пречела, защото хората казват "Откъде накъде са я взели тази на работа тук. Защото е дъщеря на Митко Цонев и той я е набутал там".

Моето семейство винаги е заставало зад мен и в трудните, и в хубавите моменти. Смея да твърдя, че доста съм ги ядосвала, но въпреки всичко те винаги са заставали зад мен и са ми помагали и прощавали", разказва Деси.

"Постоянно ме свързват с пиянски събития и купони, но в крайна сметка съм човек, който излиза вечер, нормално е да попадна и в такава ситуация. Непрестанно ме свързват с различни мъже, но голяма работа. Аз съм свободна жена. Не се страхувам от грешките, всеки човек прави грешки, въпросът е какви поуки ще си извадиш и да не ги повтаряш повече", смята тя.

Деси влиза в Къщата, за да покаже истинската си същност.

По-известна като кака Лара, Лара Златарова е следващият съквартирант в Къщата.

"Милион е едно желания" предопредели живота ми. На 16 се събуждаш като най-известния водещ в България. Може би само Кеворк Кеворкян беше по-известен от мен. През годините съм водила всичко – токшоу, сутрешни блокове, била съм разследващ репортер", разказва кака Лара.

Това, което я ядосва най-много е човешката глупост. Надява се, че в Къщата няма да се сблъска с нея.

След кака Лара в Къщата влиза кака Лили.

Лили Вучкова започва кариерата си в телевизията с предаването "Седем дни за вас, деца", с което всъщност станах кака Лили. Следват "Музикална чуднотека" и "Неделно междучасие".

"Изключително съм горда и имам самочувствието на професионалист, който знае своите отговорности, своите успехи и възможности. Тогава нямаше аутокю, а водехме на живо. И всички текстове добрият водещ трябваше да учи наизуст", спомня си кака Лили.

"Не се притеснявам за никакви кирливи ризи, защото мисля, че такива нямам. Ако някой измисли подобни, трябва да знае, че всяка измислица-премислица в днешно време може да бъде остойностена в съда", каза още водещата.

Следващият звезден съквартирант в Къщата е артистът Александър Николов.

Артистичният му псевдоним е Алек Сандър. В момента живее в Ню Йорк, Лос Анджелис и Берлин. Той е певец, композитор и манекен. Накратко – един успял артист Казва, че е постигнал всичко благодарение на много дисциплина, работа, постоянство и талант.

На 17 години е имал над 30 роли в държавния театър в Германия, Олденбург. На 18-19 г. създава първия си музикален лейбъл. Като композитор първо започнал да продава музика в Германия. 

"Влизам в Къщата на Big Brother, защото това е огромно предизвикателство. Аз съм живял навсякъде по света, но все още не съм живял в Бигбрадърска къща. Очаквам звездите да се отнасят с мен приятелски и с респект. Ако някой си мисли, че е по-звезда от мен, нека си мисли, всеки може да си мисли каквото си иска", заяви Алек Сандър.

Последният, който влиза в най-известната Къща в България е Валентин Михов.

40 години от живота си той отдава на футбола. Първоначално е пял в хор, но случайно отива на тренировка и открива истинското си призвание.

"Тръгна цялата школа на ЦСКА, след това бях ръководител, футболист на всички етапи в нашия футбол. Издигнаха ме за президент на Футболния съюз. Каквото съм искал, съм го постигнал сам, без никого зад гърба", казва Михов.

Влиза в Къщата, защото очаква нещо.

"Нещо, което не знам. Ще се опитам да бъда стойностен съквартирант, който да допринесе с нещичко поне, да помогне на някого, да го доизгради, защото влизам със собствена мисия да направя някой шампион, да го издигна, да бъда зад него, да го съветвам". С тези думи последният VIP съквартирант прекрачи прага на Къщата на VIP Brother.

Коментари 39
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

39 коментара
 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Ще може ли да се състави служебен кабинет според новите правила, записани в Конституцията?

Ще може ли да се състави служебен кабинет според новите правила, записани в Конституцията?

България Преди 11 минути

Втори ден продължават срещите при президента с потенциалните кандидати за поста служебен министър-председател

Мостът бе частично срутен

"Цяло чудо, че е оцелял": Какво разкри съпругата на работник на моста в Балтимор, който се срути

Свят Преди 32 минути

Зет ѝ е сред загиналите, а племенникът ѝ все още се издирва-вероятно мъртъв

<p>&quot;Понякога простотата е гениална&quot;: Григор Димитров с победа в Маями&nbsp;</p>

Григор Димитров се класира за полуфинала на турнира в Маями

Свят Преди 1 час

Димитров е устремен към втората си титла от турнир от сериите "Мастърс 1000" след тази в Синсинати през 2017 година

45 души загинаха, след като автобус падна от мост в Южна Африка

45 души загинаха, след като автобус падна от мост в Южна Африка

Свят Преди 1 час

Единственият оцелял е осемгодишно дете

Йорданов: Настоящата Конституция е факт заради недомислица и страх в ПП-ДБ

Йорданов: Настоящата Конституция е факт заради недомислица и страх в ПП-ДБ

България Преди 1 час

Тя трябва да е написана така, че никой да няма възможност да вкара страната в криза, коментира той

Експлозия в най-голямата петролна рафинерия в Румъния

Експлозия в най-голямата петролна рафинерия в Румъния

Свят Преди 1 час

Властите съобщават, че няма жертви, правят се измервания за определяне на степента на замърсяване на въздуха

Теменужка Петкова

Теменужка Петкова за "Турски поток": Ние притеснение нямаме, ПП-ДБ да създават колкото си искат анкетни комисии

България Преди 2 часа

Според Томислав Дончев повдигането на темата показва "политическа безпомощност"

„На път за Шенген” в „Темата на NOVA“

„На път за Шенген” в „Темата на NOVA“

Любопитно Преди 2 часа

Не пропускайте тази събота след централната емисия новини

НАТО

Сълзи и ентусиазъм: 20 години България в НАТО

България Преди 2 часа

Разходете се през събитията отпреди 20 години с нас

<p>&quot;Не сме виждали подобна ситуация от 1945 г. насам&quot;</p>

Туск: Започна нова ера на войни

Свят Преди 2 часа

Тя бе поставена с руското нахлуване в Украйна преди малко повече от две години, заяви премиерът на Полша

Тестват сирените за въздушна тревога в София, ето кога

Тестват сирените за въздушна тревога в София, ето кога

България Преди 2 часа

Това съобщиха от Столичната община

<p>Край на хартиените рецепти за антибиотици</p>

Хартиените рецепти за антибиотици остават в историята, от понеделник - само по електронен път

България Преди 2 часа

Издадените до неделя (31 март) хартиени рецепти имат валидност от 30 дни и могат да се изпълняват в аптеките

Петролната индустрия на Путин е в беда

Петролната индустрия на Путин е в беда

Свят Преди 2 часа

За да се справи с риска от недостиг на вътрешния пазар, тъй като руските рафинерии са подложени на мащабен спешен ремонт, Москва се обърна за помощ към своя ключов съюзник и съсед Беларус

Добро дело: Първокласници върнаха изгубена чанта с голяма сума пари (ВИДЕО)

Добро дело: Първокласници върнаха изгубена чанта с голяма сума пари (ВИДЕО)

Вдъхновени истории Преди 2 часа

Децата веднага предали чантата с парите на ръководството на училището

Земетресение с магнитуд 5,7 в Гърция

Земетресение с магнитуд 5,7 в Гърция

Свят Преди 2 часа

Към момента няма данни за жертви или нанесени материални щети