Кой ще бъде следващият "Х фактор" на България?
Източник: netinfo
0

16 таланта продължават напред на големите концерти в битка за титлата "новия X фактор на България". Кои са те? Вижте:

Момчетата, с ментор Мария Илиева

Източник: Х фактор, Facebook

Славин Славчев – той идва в "Х фактор", за да докаже на всички, че рокът може да бъде Номер 1 в България. Мечтае да направи дует с Глен Хюз и да прави авторска музика с готини музиканти. Като дете обаче мечтите му са били далеч по-странни. Искало е да бъде „романтичен мафиот” – образ, изграден от любими филми и компютърни игри.

Сабатин Гогов – участието си в шоуто определя „на живот и смърт”. Красив, харизматичен и с тембър като кадифе той идва в шоуто, за да защити семейната чест. Той е по-малкият брат на Мехмед Гогов, който миналата година стигна до Къщите на съдиите в шоуто.  Имал е предложение да отиде в отбора на Пирин Благоевград, но точно в този момент е одобрен за шоуто. Въпреки че се отказва от спорта, заради "Х фактор", продължава да играе футбол и да ходи на фитнес.

Траян Костов – той е артистът, който докосва с лекота всяко сърце. Твърди че има в себе си „звяр, ангел и луд” (част от любим негов цитат), а най-голямата му мечта винаги е била да бъде на сцена. Има много татуировки по тялото си, всяка от тях натоварена със смисъл – ангел хранител с рождената дата на майка му, микрофон с надпис – „Музиката е моят начин”, и орел, символ на амбицията и свободата.

Станимир Маринов – той е вокалният майстор в "Х фактор". С музикално образование  и дългогодишен опит в караоке барове, Станимир е доказателство, че всяко нещо се усвоява с много практика. Работата в нощен бар му помага за изпитанията в тренировъчния лагер, а караокето – при избора на песни и тяхното изпълнение. Харесва Джъстин Тимбълейк, Ъшър и Ни-Йо, но голямата му мечта е да направи дует с Кристина Агилера.  

Кои са талантите над 25 години с ментор Любо

Източник: Х фактор, Facebook

Виктор Самсонов – Виктор Самсонов преминава през няколко континента, докато се приземи на сцената на"Х фактор". Именно тук се надява да открие и своето трайно място в света на музиката. 27-годишният модел живее известно време в Южна Африка, а по-късно и в САЩ, където завършва „Икономика” и снима за някои от най-големите модни световни брандове. Бързо се утвърждава като един от най-търсените мъжки модели в Южна Африка и предпочитано лице за кориците на списанията.

Атанас Ловчинов – той е най-възрастният участник в третия сезон, но със сигурност носи рядко срещан младежки дух. „57 години чаках "Х фактор”, признава на сцената на шоуто самият той. За Наско кастингите започват с известно притеснение от възрастта и откъсването от музиката от десетилетия. В младежките си години той има обещаваща рок група, която с времето се разпада. Голямата му мечта обаче остава музиката – мечта, която се материализира след изпълнението му на Here I go Again на "Уайтснейк", което вдига адреналина на журито и показва на съпругата му, че никога не е прекалено късно.

Ренета Ганева – за нея участието е не само извоювана победа, но и едно ново начало. Силният дух и огромното желание на 30-годишната пловдивчанка да пее ѝ дават сили да продължи с музикалната си кариера, дори след тежка интервенция на гласните струни. Ренета описва себе си с една дума – „бунтар“. Бунтарството ѝ помага да продължи с изучаването на поп и джаз пеене, а също така ѝ дава кураж за участието й в музикалния формат.

Георги Бенчев –първото, което трябва да знаете за него, е, че той е „мега стабилен“. Това са думите, с които Георги Бенчев се появи на кастингите на "Х фактор", превръщайки ги в своя запазена марка. В ежедневието 37-годишният Жоро се занимава с продажба на компютри и хардуер. Вечер обаче той става друг човек – музикант. От години работи като диджей в бар, а така също пее с голяма приятелска компания в караоке клуб.

Кои са момичетата с ментор Саня Армутлиева

Източник: Х фактор, Facebook

Кристина Дончева – Кристина Дончева е най-младият участник в третия сезон на "Х фактор". За зрителите на Нова ТВ тя е позната и от участието си в шоуто „Големите надежди”, за които обаче се оказва твърде голяма. Огромното ѝ желание да пее я отвежда в "Х фактор" където, въпреки своите 14 години, не оставя и капка съмнение в журито, че трябва да продължи и има място на сцената. Освен музиката, другата ѝ голяма мечта е да участва в мюзикъл. Преди него обаче ще трябва да се изправи пред другото голямо изживяване и предизвикателство.

Люба Илиева – тя се явява на кастингите, след като години наред пее сама, без уроци и преподаватели. Изпълнението ѝ обаче доказва, че истинският талант  е по-силен от всичко останало. Любовта и вярата в хората са най-голямото ѝ качество и недостатък. „X фактор" ми показа доста слаби черти на характера – открих, че съм доста емоционална и че всъщност музиката за мен е много повече, отколкото съм предполагала“, споделя Люба.

Михаела Маринова – тя се завръща на сцената на "Х фактор" – тази година обаче с амбицията да стане победител. Определя срещата си с Джеймс Артър в шоуто като най-вълнуващото нещо в живота си. Като малка Михаела мечтае да е принцеса под светлините на прожекторите – тази година тя сбъдва тази своя мечта на сцената. „Досега бях по-лирична, време е да видите дивата Михаела“, дава заявка младият талант.    

Невена Пейкова – животът ѝ е подчинен на една дума и тя е „музика“. 19-годишното момиче от Търговище мечтае за успеха на Бионсе – любимият ѝ изпълнител, който олицетворява цялата женственост и професионализъм, който могат да съществуват. В момента учи поп и джаз пеене, а свободното си време прекарва с… пеене.

Кои са групите и дуетите с ментор Заки

Източник: Х фактор, Facebook

4U – те са момчешката банда. В нейния състав влизат четири момчета, решени да докажат, че заедно могат да постигнат много. Това са: 17-годишният Емил, който дълги години се занимава с брейк денс и писане на текстове; Кристиан, който от 6-годишен се занимава с пиано, а след това започва да свири и на китара; шегаджията Иван, който свири на тромпет и пирзнава, че преди "Х фактор" вече е бил част от друга вокална формация, и Йоан, който мечтае да стане космонавт и да се отправи на дълго пътуване в Космоса.

Иво и Пламен – двамата братя грабнаха сърцата на журито и публиката още от самото начало, с впечатляващото си изпълнение на As long as you love на Джъстин Бийбър. Така усмихнатите момчета от Добрич дадоха сериозна заявка за победата. Иво и Пламен вървят по едни и същи стъпки от деца. Като ученик Пламен, който е по-големият от двамата, пристига в София, за да учи в Музикалното училище „Любимир Пипков“. Малко по-късно, когато влиза в НАТФИЗ, той е последван от брат си Иво. „Живеем заедно и мечтаем заедно“, е фразата, с която Иво и Пламен определят общия си път като братя и музиканти.

Нора и Ива – Едно приятелство, създадено на сцената на"Х фактор", продължава своя живот като музикален дует. Днес двете признават, че не биха могли да си представят да съществуват като дует с някой друг. Голямата страст към музиката, съчетана с много емоции и неподправено поведение на сцената, са в основата на неразривната връзка между двете талантливи дами от Русе.

Sweet 16 – трите дами се срещат за първи път на сцената на "Х фактор" 2014. Красота, характер и глас са качествата, които обединяват Гери Никол, Мишел и Христина. В Къщите на съдиите Заки и Боби Иванчев ги определиха като „новите Destiny’s Child”. Момичетата, явили се като завършени индивидуалности, се отправят към ново предизвикателство – възможността да се научат да работят в група, взимайки най-доброто една от друга.

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни
<p>Това е&nbsp;новият председател на Българския лекарски съюз</p>

Д-р Николай Брънзалов е новият председател на Българския лекарски съюз

България Преди 21 минути

Той бе избран за председател на Съсловната организация с 252 гласа

ЕС препоръча на авиокомпаниите да избягват въздушното пространство на Ливан и Израел

ЕС препоръча на авиокомпаниите да избягват въздушното пространство на Ливан и Израел

Свят Преди 1 час

Предупреждението идва на фона на интензивните въздушни удари и ракетен обстрел между Израел и "Хизбула"

Кой е лидерът на "Хизбула" Хасан Насралла

Кой е лидерът на "Хизбула" Хасан Насралла

Свят Преди 3 часа

Той превърна групировката в една от най-мощните паравоенни сили в Близкия изток

АПИ: Може да се въведат винетки за Околовърстния път в София

АПИ: Може да се въведат винетки за Околовърстния път в София

България Преди 3 часа

Причината е, че Столичната община бави подписването на споразумение, посочват от Агенцията

<p>&quot;Гунди - Легенда за любовта&quot;: Говорят продуцентите</p>

Продуцентите на "Гунди - Легенда за любовта": Отговорността е голяма, когато чуеш, че Андрей Аспарухов ще се запознае с баща си чрез филма

Любопитно Преди 3 часа

Андрей Арнаудов и Иван Христов говориха пред Gong.bg на специалната предпремиера за медиите

Какво е "бял хакер": Историята на Мария Балабанова

Какво е "бял хакер": Историята на Мария Балабанова

България Преди 3 часа

В мрежата носи бяла шапка, а в живота - бели токчета

От минус 2°C до 33°C: Ето какво ще е времето през октомври

От минус 2°C до 33°C: Ето какво ще е времето през октомври

България Преди 3 часа

Средната месечна температура се очаква да бъде около и над нормата

Русия удари медицински център в град Суми, шестима са загинали

Русия удари медицински център в град Суми, шестима са загинали

Свят Преди 4 часа

Междувременно Украйна съобщи, че в свалила 69 от общо 73 руски дрона

Йотова: България и Китай уверено продължават да пишат историята на дългогодишното си приятелство

Йотова: България и Китай уверено продължават да пишат историята на дългогодишното си приятелство

България Преди 4 часа

Вицепрезидентът изтъкна активните двустранни отношения в редица области

Израел: Лидерът на "Хизбула" Хасан Насралла е ликвидиран

Израел: Лидерът на "Хизбула" Хасан Насралла е ликвидиран

Свят Преди 4 часа

Контактът с него е изгубен от петък вечерта

<p>Когато 43 студенти вкупом изчезнаха безследно</p>

DW: Когато 43 студенти вкупом изчезнаха безследно

Свят Преди 5 часа

"Никога няма да забравим 26 септември. Винаги ще бъдем заедно на този ден, за да се борим"

Внимание, екстремно време в неделя: Дъжд, гръмотевици и бурен вятър

Внимание, екстремно време в неделя: Дъжд, гръмотевици и бурен вятър

България Преди 5 часа

В Западна и Северна България вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще започне да нахлува студен въздух

Тежка катастрофа на пътя София - Варна край Севлиево, мъж е с опасност за живота

Тежка катастрофа на пътя София - Варна край Севлиево, мъж е с опасност за живота

България Преди 5 часа

Сигнал за инцидента е подаден около 20:25 часа в петък

Ангел Русев: Имах стратегия да играя с жените

Ангел Русев: Имах стратегия да играя с жените

Любопитно Преди 5 часа

Националният ни шампион по вдигане на тежести е следващият участник, напуснал „Игри на волята“

Внимание! Двоен ръст на телефонните измами, как да се предпазим

Внимание! Двоен ръст на телефонните измами, как да се предпазим

България Преди 6 часа

"Хората трябва да проверят дали телефонният номер е на техен близък или роднина", посочи Златка Падинкова, началник на сектор "Измами" в 'Национална полиция"